Last visit was: Mon Nov 18, 2019 12:06 pm It is currently Mon Nov 18, 2019 12:06 pm

All times are UTC+01:00




 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Missing Pipe?
PostPosted: Tue Nov 05, 2019 12:01 pm 
Offline

Joined: Mon Sep 09, 2019 2:16 pm
Posts: 10
Current ride: XB9S
Hi All,

Had the bike in at the mechanics over the weekend and found this with a possible missing pipe?

There was nothing sat loose.

Anything I need to worry about?

Thanks,
Dan.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
   
 
 Post subject: Re: Missing Pipe?
PostPosted: Tue Nov 05, 2019 1:26 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Apr 15, 2009 5:17 pm
Posts: 8324
Location: Manchester
It's the EVAP port and should have a blanking cap.

_________________
Mithered ta death.
92 MB
96 S2T
98 S1W
00 M2
01 X1
03 P3
10 CR


Top
   
 
 Post subject: Re: Missing Pipe?
PostPosted: Tue Nov 05, 2019 2:29 pm 
Offline

Joined: Mon Sep 09, 2019 2:16 pm
Posts: 10
Current ride: XB9S
Thanks Maz, my mechanic blanked it off, so that was lucky.


Top
   
 
 Post subject: Re: Missing Pipe?
PostPosted: Wed Nov 06, 2019 11:11 am 
Offline
proff. patpending
User avatar

Joined: Wed May 06, 2009 8:20 pm
Posts: 14694
Current ride: Victoria Sponge
Location: Bristol - Gateway to all things good
More chat here

viewtopic.php?p=117317#p117317

_________________
08 Specialized Langster


Top
   
 
 [ 4 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited