Forum connectivity issues ?

This section is for forum related issues, problems and questions when Ash screws something up!
User avatar
neilc
Posts: 246
Joined: Tue May 12, 2009 6:38 pm
Current ride: Buell S1, Buell S3T
Location: Turriff - Aberdeenshire

Forum connectivity issues ?

Postby neilc » Thu Mar 03, 2011 8:01 pm

Hi,

Not sure if its just me but again having a lot of issues connecting to both ukbeg and to 34sp. Dont have any issues connecting to any other pages so dont think its an issue with my company network. Keeps timing out. Any one else having issues ?

Cheers

neil
1998 Buell S1
1998 Buell S3T

User avatar
Ash
Needs more cowbell
Posts: 8608
Joined: Fri Apr 03, 2009 10:09 am
Current ride: None
Location: Southampton

Re: Forum connectivity issues ?

Postby Ash » Thu Mar 03, 2011 8:39 pm

You can check the status of 34sp here - http://status.34sp.com/

We had a network issue there end about 3 weeks ago but nothing since ....

You can check the forum/website trafic and uptime daily and hourly here - http://ukbeg.com/plesk-stat/webstat/
"With square conduct, level steps, and upright intentions ..”

User avatar
neilc
Posts: 246
Joined: Tue May 12, 2009 6:38 pm
Current ride: Buell S1, Buell S3T
Location: Turriff - Aberdeenshire

Re: Forum connectivity issues ?

Postby neilc » Thu Mar 03, 2011 8:43 pm

Yeh i tried to check that earlier but couldn't even get to there webpage but could get to any other i tried without issue, If no one else is having issues must be my work connection, will recheck when i get home probably nothing just thought worth checking.

Cheers again

neil
1998 Buell S1
1998 Buell S3T


Return to “Website and Forum”

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests